Geen categorie

Published on juli 20th, 2016 | by Ijdi

0

Feest in de tent!

Het is alweer twee maanden geleden sinds mijn laatste blog! In de afgelopen tijd is er iets bijzonders gebeurd. Mijn goede vriend Bas heeft namelijk zijn vriendin ten huwelijk gevraagd! De bruiloft is over een paar maanden en mijn vrouw en ik zijn natuurlijk ook uitgenodigd. We moeten dus nog op zoek naar een passende outfit voor de speciale dag! Mijn vrouw raakte al een beetje gestrest over welk type jurk ze aan kan doen en welke kleuren geschikt zijn. Gelukkig weet ik al ongeveer wat ik aan ga trekken.

Voorbereiden op de bruiloft

Ik wil in ieder geval Sperry heren schoenen bestellen. Die zijn denk ik geschikt voor de bruiloft en ik kan ze ook daarna nog dragen. Voor de kleding ga ik kijken naar een nette broek, een net overhemd en een mooie blazer op een website voor grote maten herenmode. Om het compleet  te maken wil ik nog even kijken bij de collectie ‘Josh armbanden heren’. Nu ik zo bezig ben met het uitzoeken van kleding en de verhalen die ik van Bas hoor moet ik ook weer denken aan mijn eigen bruiloft. Mijn vrouw en ik zijn getrouwd in een kerk waar een prachtige tuin omheen lag. Het voorbereiden duurde lang omdat we alles precies op onze manier wilden doen. Uiteindelijk was het een geweldige dag, precies zoals we gehoopt hadden.  We sloten de dag af met een spetterend feest met goede muziek en lekker eten. Hopelijk kijken Bas en zijn vriendin straks ook zo terug op hun trouwdag! Ben natuurlijk ook benieuwd welke bloemen ze in het boeket verwerken :). Het duurt nog wel even voordat ze trouwen, dus ik ga dit weekend eerst een leuk uitje met mijn vrouw en onze hond IJdi bedenken!

Tags: , ,


About the AuthorGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑