Geen categorie no image

Published on maart 20th, 2018 | by Ijdi

0

Grappige bierviltjes laten drukken

Op zoek naar een ludieke manier om iets onder de aandacht te brengen? Bierviltjes bedrukken kan een manier zijn om dit voor elkaar te krijgen. Grappige bierviltjes kun je voor allerlei zaken gebruiken en het mooie is dat je al voor een klein bedrag een afdruk kan laten maken.

Bierviltjes als cadeau

Bierviltjes kunnen heel goed cadeau gegeven worden. Wat je erop laat drukken is dan helemaal aan jezelf. Gebruik de viltjes bijvoorbeeld ter herinnering aan een leuke gebeurtenis. Hebben jullie een geweldige familiedag achter de rug? Stuur na afloop als aandenken iedereen een leuk viltje met een groepsfoto van die dag. Heb je net je bruiloft gevierd? Trakteer je gasten op een bierviltje met een afbeelding van het gelukkige bruidspaar. Of heb je goede herinneringen aan je vroegere studentenvereniging? Zet jullie lijfspreuk op een viltje en stuur al je oude vrienden er eentje toe. Wedden dat het gewaardeerd wordt?

Welke boodschap wil jij kwijt?

Bierviltjes zijn trouwens niet alleen geschikt voor het afdrukken van een afbeelding. Je kunt er ook een mooie tekst op kwijt. Deze tekst kun je net zo ludiek maken als je zelf wilt. Ga je voor een inspirerende boodschap? Of wil je er liever een goede grap op kwijt? Het is jouw ontwerp, dus het kan allemaal! Er zijn zelfs eetgelegenheden waar ze het hele menu op een bierviltje zetten. Dat scheelt weer menukaarten! Overigens is het wel handig om te letten op de hoeveelheid tekst die je kwijt kunt. Het is jammer als de letters zo klein worden dat het niet goed leesbaar meer is. Om dit te voorkomen is het goed om de ontwerpspecificaties goed op te volgen. Overigens is het laten drukken van bierviltjes een stuk makkelijker dan bijvoorbeeld het laten drukken van flyers of brochures. Bij deze laatste zijn namelijk zo veel opties mogelijk, dat het kiezen lastig kan worden. Wat betreft bierviltjes zijn er veel minder specificaties om rekening mee te houden. Je hebt op een simpele manier dus al snel iets leuks in handen!

Enkelzijdig of dubbelzijdig drukken

Er is een specificatie waar je bij bierviltjes even bij stil moet staan: laat je enkel- of dubbelzijdig bedrukken? Enkelzijdig bedrukken is goedkoper, maar je mist dan wel een extra mogelijkheid om iets af te drukken. Druk je bijvoorbeeld aan de ene kant een afbeelding af? Dan kun je aan de achterkant vermelden wie er op de foto staan. Dat maakt het geheel wat persoonlijker en voor een buitenstaander ook duidelijker. Als je dit niet wilt, hoef je hier uiteraard niet voor te kiezen. Heb je tijdens het ontwerpen van de bierviltjes nog vragen? Dan is het handig om hulp te vragen bij de klantenservice. Zij kunnen je weer op weg helpen. Na het ontwerpen kun je de bestelling plaatsen en dan is het wachten op de bezorging! Heb je de bestelling extra snel nodig? Informeer dan naar de mogelijkheden voor een spoedbestelling.


About the AuthorGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑