Geen categorie

Published on februari 14th, 2017 | by Ijdi

0

Het plan verder uitwerken

Misschien wist je al van het plan af om tuinen die wij hebben aangelegd met een drone te filmen. We hebben nu besloten om ook echt een drone te kopen! Ik ben heel benieuwd of dit ons nieuwe klanten op gaat leveren. Van enkele klanten hebben we toestemming gekregen om de tuin te komen filmen. Binnenkort maken we een planning wanneer we waar gaan filmen waarbij we rekening houden met de bezorging van de drone. We willen eigenlijk zo snel mogelijk aan de slag!

Cadeau en een verrassing

Bas trakteerde mij op een Primitivo wijn als bedankje voor het meewerken tot nu toe. Daar heb ik lekker thuis van genoten! Mijn vriendin had net een nieuwe koelkast gekocht. Ze deed een beetje geheimzinnig over welke koelkast ze had besteld, omdat het een verrassing moest zijn. Deze week kwam ik erachter dat het één van de Schaub Lorenz koelkasten is. Die heeft een retro uitstraling, echt heel leuk om te zien! Het past echt perfect bij onze stijl. Daarnaast werd de wijn ook nog eens perfect gekoeld, dus het kwam erg goed uit. Mijn vriendin en ik houden eigenlijk helemaal niet zo van heel strak en modern. Dat is nu volgens mij heel populair, maar ik vind het juist wel leuk als een huis er gezellig uitziet met een paar grappige meubels. Vandaar dat mijn vriendin ook niet gekozen heeft voor een minimalistische witte koelkast. Ook prima natuurlijk, maar niet onze smaak! Wij zijn dol op kleur en dat zie je goed terug in ons huis.


About the AuthorGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑