Tuinieren

Published on mei 18th, 2016 | by Ijdi

0

Klaar en nu wachten op kleur

Vorige maand schreef ik al dat ik met Bas en mijn vrouw aan de slag zou gaan met aanplanten in de tuin. Alle planten hebben we bij Directplant besteld en die werden nog voor ons klusweekend bezorgd. We hebben hard gewerkt en het resultaat mag er zijn, al zeg ik het zelf. Omdat ik niet te veel verschillende kleuren wil, hebben we het voorlopig bij hortensia’s en buxus gehouden, maar wie weet bedenk ik me nog. Nu alles in de grond staat vind ik het namelijk wel heel groen. Hortensia’s bloeien nu ook nog niet echt, dus waarschijnlijk moet ik gewoon geduld hebben.

Wat ik nog meer wil in de tuin

De buxus is nu nog klein en hebben we inderdaad als borderrand geplant. Misschien dat ik voor aan de zijkant van de tuin zo’n kant en klaar haag bestel, die is meteen al wat groter en dat scheelt meteen inkijk. Het wordt zo best een klassieke tuin met haagjes en grote bloemen van hortensia’s. En wie weet kan ik in het najaar nog iets bij planten als ik het toch te weinig kleur vind. Of ik begin volgend jaar een klein moestuintje. Op het werk vind ik het altijd erg leuk om mee te helpen en het is ook bijzonder om met je eigen oogst te koken.

Mijn laminaatvloer is ondertussen ook gelegd (zie mijn blog van maart) en dat betekent dat het grote werk nu gedaan is voor de zomer en we kunnen gaan genieten. Tenzij mijn vrouw natuurlijk nog iets nieuws bedenkt 😉 Ook al heb ik nu meer te doen in mijn eigen tuin, ik blijf Bas wel helpen in mijn vrije tijd. Ik leer elke keer weer wat bij en ik krijg er ook inspiratie van voor mijn eigen tuin. En wie weet zijn het ook leuke onderwerpen om over te schrijven!

Tags: , ,


About the AuthorGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑