Geen categorie

Published on februari 17th, 2017 | by Ijdi

0

Over wijnen gesproken

Sinds ik tennis heb ik weer meer energie. Het is erg leuk om te zien hoe snel en welke progressie ik boek! Mijn conditie is een stuk beter en dat helpt ook als ik met Bas een tuin aan moet leggen. Nu kost het wat minder moeite om zware tegels op te tillen of om bomen recht te houden tijdens het planten. Natuurlijk is het sowieso beter voor je om regelmatig te bewegen. Nu ik de Wilson Blade 98 gebruik gaat het tennissen ook beter. Mijn oude racket lag niet fijn in de hand en dat verschil merk ik nu echt enorm. Nu vind ik het tennissen veel leuker!

Relaxen na het sporten

Als ik eenmaal thuiskom na het tennissen dan vind ik het heerlijk om de dag af te sluiten met een wijntje. Dat klinkt misschien een beetje gek. Eerst ga ik sporten en dan drink ik alcohol! Ik drink niet zo vaak hoor, meestal maar 1 of 2 keer per week één glas. Alcohol is niet zo gezond, maar ik wil er af en toe wel van kunnen genieten. Gisteren deelden mijn vriendin en ik een keer een Moscato d’Asti. Dat was heerlijk! Gelukkig hebben we voor vanavond nog wat bewaard. Mijn vriendin is trouwens ook goed bezig geweest. Zij heeft vandaag de deurklink van de badkamerdeur vervangen. Volgens haar was het zo gepiept en nu is de deur weer als nieuw. Het is altijd fijn als we allebei goed bezig zijn met sporten, werk en klusjes. Dat geeft toch een voldaan gevoel!


About the AuthorGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑