Tuinieren

Published on december 16th, 2016 | by Ijdi

0

Uit en thuis!

Ik heb de komende tijd veel werkzaamheden op de planning! Om me daarop alvast voor te bereiden heb ik muilen besteld. Dan kan ik snel de deur uit zonder met veters te klungelen. Dat is handig als ik bijvoorbeeld alleen even vuilnis weg wil brengen of iets uit de schuur wil pakken. Mijn vrouw heeft voor thuis een paar leuke dingen gekocht. Zij wilde het thuis wat opvrolijken met enkele Riverdale accessoires en ze heeft voor onze hond Ijdi een bot gehaald. Daar maak je Ijdi altijd blij mee! Volgens mijn vrouw is het huis nu veel gezelliger met de accessoires. Ik vind het leuk dat zij er blij mee is, ik heb zelf niet zoveel met woonaccessoires. Ik ben liever in de tuin bezig!

Weer aan de slag

Het is goed dat mijn vrouw thuis aan de slag is, want Bas en ik hebben weer een nieuwe klus. Zo hebben we het mooi verdeeld. We zijn nu bezig met een tuin voor een gezin met drie kinderen. Het plan ligt al klaar en we zijn begonnen met de eerste onderdelen. Zo wilden ze één van de mini trampolines in de tuin en we hebben al een kuil uitgegraven. De trampoline past er precies in zodat de kinderen er niet vanaf kunnen vallen. Ook hebben we alvast de tegels in de tuin gelegd voor het terras en voor het pad naar de achterkant van de tuin. De borders hebben we voorlopig afgebakend met paaltjes zodat we weten waar we de grasmatten neer moeten leggen. Deze voorbereiding zorgt ervoor dat we straks vlot door kunnen werken!

Tags:


About the AuthorGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑