Tuinieren

Published on augustus 23rd, 2016 | by Ijdi

0

Verwarmd buiten blijven

De vorige keer vertelde ik dat we een terras gaan aanleggen in de tuin van de nieuwe klanten van Bas. Zelf heb ik ook een terras, maar nu het ’s avonds zo koud is vind ik het niet zo lekker om dan nog buiten te zitten. Het kan nu bijna alleen maar als je een jas aan hebt! Nou moet ik zeggen dat mijn Airforce jassen erg warm en comfortabel zijn, maar ik zit toch liever in de zomer zonder jas buiten. Bas kwam voor de klanten met het idee om terrasverwarming aan te leggen. Dat is ook wel iets voor ons!

Genieten van zomeravonden

Bij een terrasverwarming heb je nog best wat keuze. Het lijkt mij wel mooi om één van die inbouw terrasverwarmers te hebben. Dat leek Bas ook een goed idee. Wij hebben namelijk een overdekt terras en die verwarming wordt dan in de overkapping geplaatst. Dan kunnen we met een terrasverwarming elektrisch wat warmte creëren. Mijn vrouw vindt ’s avonds buiten zitten ook heerlijk, maar ze baalt van die koude avonden. Nu kunnen we gewoon zo lang buiten blijven zitten als we willen. Dat lijkt me heerlijk met een glaasje wijn en wat lekkers erbij! Voor onze hond is dat ook wel fijn, dan kan die nog even rondrennen en spelen in de tuin terwijl wij in de buurt zijn. Het is wel heel handig om een vriend te hebben die verstand heeft van tuinen, want ik was zelf nooit op het idee gekomen om terrasverwarming aan te leggen!

Tags: ,


About the AuthorGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑