Vrije tijd no image

Published on augustus 14th, 2018 | by Ijdi

0

Zakelijke outfit nodig? Zoek niet verder!

Kleding maken de man. Het klinkt wellicht wat cliché, maar in een mooie outfit voel je je nou eenmaal sneller goed, zelfverzekerd en het draagt bij bij het maken van een goede eerste indruk. Alles wat jij wilt wanneer jij een nieuwe ontmoeting aangaat, op bezoek moet naar een belangrijke klant of een vergadering moet leiden. Werk jij in een formele omgeving? Dan kan een goed uitgesneden pak echt niet missen in je kledingkast. Het dragen van een driedelig pak zorgt direct voor een professionele, nette en verzorgde indruk en geeft je met minimale moeite een paar extra bonus punten.

Perfecte basis voor de zakelijke outfit

Hoe kun jij je het beste kleden? Waar begin je? Start bij een goede basis en bouw van daaruit verder. Kies voor een mooie basis in de vorm van een pantalon en colbert en gebruik items als overhemden, horloges en schoenen om te variëren in stijl en kleur in je zakelijke outfit. Op die manier breng je subtiel kleuraccenten aan zonder meteen helemaal over de top te gaan. Carl Gross colberts zijn bijvoorbeeld echte goede blikvangers waarmee jij een op en top zakelijke outfit samen kunt stellen. De goed uitgesneden colberts en broeken van het merk passen perfect bij de zakelijke uitstraling van de moderne man.

Vergeet de details niet

Hoe stel je een zakelijke outfit samen? Kies voor een colbert in een uni kleur om deze makkelijk te combineren met diverse kleuren overhemden en overhemden met prints. Heb jij een wat meer uitgesproken stijl? Ga dan eens voor een colbert met subtiele (ruitjes) print. Vergeet tot slot de details van je outfit niet. Een stijlvol horloge, een stropdas, een lederen riem, goede sokken en nette schoenen mogen bij je outfit echt niet ontbreken. Koop bovendien nette herensokken die qua kleur bij je schoenen en pak matchen of mooi te combineren is. Het is een investering, maar wel één die zich weer terugbetaald!


About the AuthorGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑