Geen categorie

Published on september 3rd, 2016 | by Ijdi

0

Zomerse dagen, winterse plannen!

De tennistas die mijn vrouw graag wilde hebben, heb ik bij KCTennis gekocht. Ik ben op dit moment nogal druk en dan hoefde ik er niet de deur voor uit. Ik ben benieuwd wat ze ervan vindt dat ik de tas nu al gekocht heb! We hebben ook de terrasverwarming laten plaatsen en dat bevalt erg goed! Tot nu toe hebben we elke avond lekker buiten gezeten sinds we de verwarming hebben. We zijn gegaan voor een Solamagic 1400. Ik heb Bas om advies gevraagd en hij raadde deze aan!

Uitkijken naar de winter

Ook al genieten we nu nog van de lange zomeravonden, het is ook alweer bijna herfst. Stiekem vind ik de herfst en winter eigenlijk leuker dan de zomer, maar mijn vrouw snapt daar niets van, haha. Ik vind het eigenlijk wel gezellig om lekker warm binnen te zitten terwijl het buiten sneeuwt of regent. Vroeger ging ik met mijn ouders ook altijd op wintersport, misschien dat ik de winter daarom zo fijn vind. Ik kijk ook al uit naar kerst, dat vind ik altijd zo’n gezellige periode. Gelukkig is mijn vrouw het daar wel mee eens! Ik kon het niet laten om alvast een kunstkerstboom te kopen. Dat lijkt misschien raar, maar als je nu alvast kijkt heb je wel genoeg keuze! Dan loop je niet het risico dat alle mooie bomen uitverkocht zijn als het eenmaal kerst is. Wij kiezen trouwens altijd voor een kunstkerstboom, omdat we geen losse naalden in huis willen hebben.

Tags:


About the AuthorGeef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back to Top ↑